דו משפחתי.מושב במרכז 

את הבית הבא יצרתי בשיתוף מלא עם הזוג מהמם והילד הקטן והחייכני שלהם. כשפגשתי אותם לראשונה, בדירתם השכורה בתל אביב, מיד ידעתי שיהיה מעניין.כבר מפתח הדלת אפשר היה להרגיש את האווירה הטובה. הם אתגרו אותי עם החשיבה היצירתית שלהם, עם טעמם המשובח,החשיבה לפרטים הקטנים ומקורות ההשראה המעניינים שלהם.                                                                                                                   כל הטוב הזה עובר אל המושב, לבית דו משפחתי עם גינה מפנקת ושלושה מפלסים.                                   יש מקום להתפרס, מטבח גדול שכיף לבשל בו, חדר משחקים רק בשביל הילד, חדר הורים גדול אמבטיית ילדים פרקטית והיד עוד נטויה..                                                                                                      קומת הכניסה תוכננה מחדש לגמרי. המטבח זז לצד השני ובמקומו יש את חדר המשחקים, הגובל עם הסלון ע״י ויטרינת הזזה. כך ההורים יכולים לשבת בסלון ולראות כל הזמן את המתרחש בחדר המשחקים. כשהויטרינה סוגרת את החדר - רהיט הטלוויזיה נפתח וכשהויטרינה פתוחה, רהיט הטלוויזיה סגור. מעל חלקו הימני בסלון נוצר חלל כפול שנסגר ע״י מערכת ברזל ועליה נתלו מלא עציצים,שהם פריט אהוב במיוחד בבית עם גרילנדת נורות פחם וכך נוצר לנו בוסתן ביתי . 
  בקומת המגורים, אמבטיית הילדים וחדר ההורים תוכננו מחדש. האמבטיה תוכננה לכדי חדר גדול,שמלבד אמבטיה ושירותים, כולל בתוכו נגרות לאחסון מכונת הכביסה ,המייבש וחומרי הניקוי. ומשטח שיהיה נח לקפל את הבגדים או להלביש את הילד. חדר ההורים גם הורחב על חשבון פינת עבודה שהייתה במקור, ובמקומו נוצר חדר ארונות ומקלחת עם נגרות בהתאמה אישית וחלוקי נחל כריצוף במקלחון שנותן תחושה של ספא מפנק. את מפלס עליית הגג הקדשנו לחדר סרטים עם מערכת סאונד מקרן ומסך שעברו מהדירה בתל אביב.                    

המדרגות חודשו ע״י חיפויים בחומרים שונים: החלק האנכי חופה בפח מכופף צבוע, עליו הודבק לייסט עץ אלון ואילו המדרך צופה בטופינג בטון ללא שום זכר למדרגות הסומסום הישנות שהיו.. כל הנגרות בבית תוכננה עוצבה והותאמה במיוחד עבורם