פנטהאוז.הרצליה

הדיירים קנו את הדירה לאחר שהתמ"א הסתיימה. אומנם הדירה הייתה חדשה אך עדיין עשינו שינויים כדי להתאים אותה בול אליהם
:אז מה עשינו

 הוספנו שירותי אורחים ע״ח חדר שירות שהיה במרכז הבית ולא היה פרקטי בכלל וסתם בזבז שטח. הזזנו את אמבטיית הילדים אל חדר השירות ויצרנו שטח לשירותי אורחים, דבר שבעיני תמיד מבורך ומונע מאורחים להכנס לתוך האיזורים הפרטיים של בני הבית ולבאלגן היומיומי שאנחנו רוצים שישאר פרטי

כל הנגרות בבית תוכננה ועוצבה בהתאמה אישית ע״י הסטודיו במיוחד לפרוייקט ולאנשים המיוחדים שבו

לפי תכנון מדוקדק של צרכים ומקומות אחסון
את ארונות החשמל והתקשורת הסתרנו בדלתות נגרות עשויות חתיכות עץ שיוצרות תמונה גרפית
.ומראה שמכניסה את המרפסת הפורחת ואת האור פנימה אל הבית

.המטבח גדול ומלא במקומות אחסון
  קיר ארונות גבוהים שמסתיים במדף פתוח וקיר בחיפוי פרקט .

חזית מגירת הירקות תוכננה בחיתוך גרפי  לאוורור הירקות
דלפק צמוד למטבח לארוחות קלילות או כוס קפה בבוקר יוצר גבול בין המטבח לסלון

קיר הטלוויזיה נקי ממכשירים ומיחידת טלוויזיה שאנחנו רגילים לראות מתחת. במקומה, כל המכשירים מוקמו בספרייה שנמצאת מימין לטלוויזיה אשר עשויה מסגרת ברזל ומדפים מפח צבועים בלבן ודלתות המשלימות את דלתות ארונות החשמל

גם בחדר השינה של ההורים יצרנו פלטת צבעים רגועה של ורוד אפור ואופוויט.

ארון בגדים ושידת מגירות גם תוכננו ועוצבו בהתאמה אישית. אחת מדלתות הארון משמשת כניסה אל חדר הרחצה שעוצב בפלטת צבעים מונוכרומטית של שחור אפור ולבן
על חזית השידה תוכננה גרפיקה בחריטה לייצר עניין ועומק על צבע אחיד ללא ידיות

ֿהחדרים של הילדים מבטאים את אופיים וכל ילד קיבל את הממלכה הקטנה שלו, שבה הוא מרגיש הכי גדול בעולם
אצל הילד תוכננה מערכת סולמות על הקיר והתקרה שממנה הוא מטפס ומגיע אל קומת הגלריה שמעל הארון שם הוא יכול להתבצר לו בשקט
אצל הילדה, תוכננה יחידת ארון המסתיימת בתאים פתוחים צבעונים לאחסון ספרים ומשחקים עם ישיבה מעל הנסגרת ע״י וילון כוכבים נסיכתי במיוחד